Warning: Creating default object from empty value in /customers/f/7/b/mutterogmus.dk/httpd.www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/7/b/mutterogmus.dk/httpd.www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 5598 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/f/7/b/mutterogmus.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/f/7/b/mutterogmus.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Historien om de tre Bukke Bruse - mutter & mus Notice:Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/7/b/mutterogmus.dk/httpd.www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 2018
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/7/b/mutterogmus.dk/httpd.www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 2018

Historien om de tre Bukke Bruse

By februar 11, 2014Inspiration

Historien handler om tre bukke som er på vej op på bjerget for at æde sig fede i lækkert grønt græs. 

De tre bukke hedder alle Bukke Bruse, og på vejen komme de til en bro som går over en bæk. Den lille Bukke Bruse, går først over broen ’trip-trap, trip-trap, trip-trap’ lyder de fine trin, da han går over broen.

Under broen bor en stor, grim sort trold. Og trolden farer op, da han hører trin på broen og råber: ”Hvem er det som tramper på min bro?” og den mindste buk svarede med sin lyse stemme: ”Det er mig, den mindste Bukke Bruse, som er på vej op på bjerget for at æde mig fed i det grønne græs”.

”Næh, råbte trolden, for nu kommer jeg og æder dig”!

Men den lille Bukke Bruse svarede igen med sin lyse stemme: ”Tag ikke mig. Om lidt kommer min storebror den mellemste Bukke Bruse og han er meget større end mig”. Trolden var sulten, og tænkte at det var bedre at spise en større buk, så han lod den lille gå.

Lidt efter kom den mellemste Bukke Bruse og man kunne høre ham på broen ’trip-trap, trip-trap, trip-trap’ lød det igen, denne gang med lidt tungere skridt.

”Hvem der det der trampe på min bro”? råbte trolden”. Åh det er den mellemste Bukke Bruse, på vej op på bjerget for at æde mig fed i det frodige græs”. Svarede den med en lidt dybere stemme end den lille buk.

”Næh, råbte trolden for nu kommer jeg og æder dig”!

Men den mellemste Bukke Bruse svarede: ”Tag ikke mig. Om lidt kommer min storebror den Store Bukke Bruse og han er meget større end mig”. Og trolden som stadig var meget sulten tænkte at han ville blive mere mæt af at spise en stor buk, så han lod den mellemste gå.

Så kom den store Bukke Bruse til broen ’TRIP-TRAP, TRIP-TRAP, TRIP-TRAP’ lød det tungt da han gik på broen.

”Hvem er det som tramper på min bro”? Råbte trolden for tredje gang. ”Det er den store Bukke Bruse, som er på vej op på bjerget for at æde mig fed i det frodige græs”, sagde den med sin meget dybe stemme.

”Næh, råbte trolden for nu kommer jeg og æder dig”!

”Ja, kom du bare, jeg er ikke bange for dig, for jeg kan stikke – jeg kan stange. Og det var netop hvad den gjorde da trolden kom op på broen. Og trolden røg op i luften og ned i den kolde bæk.

Så gik den store Bukke Bruse op til den lille og mellemste Bukke Bruse, som allerede var i gang med at spise af det lækre grønne græs. De åd sig så fede at de næsten ikke kunne gå hjem igen!

Snip snap snude, så er det eventyr ude.

Se kostumerne

Forhandlere:
Loke (Danmark)

Milas (Norge)

Leave a Reply