fastelavn, inspiration, kostumer

Regnbue kjole

Denne regnbuekjole er noget mere besværlig at lave. Kjolen er lavet af bomuld og tyl i regnbuens farver. Den består af et lilla  for-og bag bærestykke , som skal have tryk knapper på skulderstropperne til lukning. Resten af underkjolen er  opdelt i lige store felter til farverne blå, turkis, grøn, gul, orange og rød. Det lilla bærestykke sys ret mod ret sammen med lilla tyl,  og de andre bomuldsstykker syes sammen med bærestykket, dog uden at tyllet bliver syet med (det skal efterfølgende have et pink satin bånd på. Nu er kjolens bomuldsdele syet sammen.

Der klippes tyl strimler i samme bredde som bomuldsstrimlerne + 1 cm. Længden af strimlerne er ca. 1 meter. Herefter sys pink satinbånd på alle strimlerne. Alle tylstrimlerne rynkes så de passer med kjolens bredde og sys på. Det er smartest at starte nederst på kjolen. I halsudskæring og ærmegab har jeg syet pink skråbånd, og så er der kommet en lille sommerfugl på bærestykket.

Ligesom for regnbuefeen, så vil det være super sødt med en fe-stav eller hårpynt i regnbuefarvet tyl. Eller en krone i kulørt pap.

Regnbue kjole