Tom Pedersen UCL

Pædagoguddannelsen i Odense/Svendborg (University College Lillebælt) har gennem flere år haft, og har stadig et meget positivt samarbejde med Mutter & Mus.

Samarbejdet har koncentreret sig om at Lisa har stillet meget relevante udfordringer til studerende, om anvendelsen af kostumerne fra Mutter & Mus i forhold til pædagogisk arbejde.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Lisa, som med kostumerne fra Mutter & Mus åbent, nysgerrigt, interesseret og fuld af idéer, bidrager til anvendelse og udvikling af æstetiske læreprocesser i det pædagogiske arbejde.

De studerende profiterer fagligt af samarbejdet med Mutter & Mus og de institutioner der er involveret.

Tom Pedersen, Koordinator eksternt samarbejde, Pædagoguddannelsen i Odense/Svendborg

“Børnene i Bjørnemosen elsker teater og udklædning og vi har gennem det sidste år haft et fantastisk samarbejde med mutter & mus, som har medvirket og inspireret til udviklingen af børnehusets kreative udfoldelser.
Flere af børnene har udviklet nye sociale relationer på tværs af både alder og stuer gennem forskellige udklædningslege og teateropførelser.At optræde foran sine kammerater er med til at styrke børnenes selvtillid og tro på sig selv i forhold til at vise nye sider af sig selv og stå frem på en scene.Mutter & Mus´ fantastiske kostumer hjælper børnene til hurtigt at sætte billeder på fortællingerne, så de fremstår letforståelige og spændende.”

Kenneth Wiese Nygaard, daglig leder, Børnehuset Bjørnemosen, Odense – februar 2013

Børnehuset Bjørnemosen

Skt. Klemens private børnehave”Vi har i en årrække brugt og testet kostumerne fra mutter&mus og de fungerer rigtig godt; kvaliteten er i top og det er nemt for børnene at få på. Vi vil gerne anbefale mutter&mus til andre institutioner.”

Pædagog Jytte Christiansen, Skt. Klemens Private BørnehaveKontakt gerne Jytte Christiansen og hør om erfaringer med brug af kostumerne. Telefon: 6615 0187.

 

Karin Bonde baseit

 

”At mutter&mus bruger det naturlige i farvernes kvaliteter er dejligt og giver et godt fundament for at skabe glæde i legen.”

Karin Bonde, farveekspert, specialist i indretning af daginstitutioner, Base it